Des de la seva fundació l’any 1955, GALVANITZATS FIES, ofereix els seus serveis a un gran nombre de clients, els quals han escollit l'opció d'incorporar un valor afegit als seus productes, donant-los una immillorable protecció enfront de la corrosió, a vegades per exigències del consumidor final i altres per iniciativa pròpia. Sens dubte, això els ha ajudat a una evolució constant de la qual, ens sentim partícips.
És aquest afany de participar i d'incrementar el valor dels seus treballs, el que ens impulsa a presentar-vos nous productes.
En el sector industrial, la mà d'obra especialitzada és molt cara, i un producte de qualitat té uns costos de fabricació alts. A més si afegim disseny i tecnologia, aquests costos es veuran incrementats significativament.
Per aquest motiu, GALVANITZATS FIES, S.A. crea una nova divisió, sota el nom comercial de "DECOFIES", que treballarà per a seleccionar productes que li aportin importants avantatges professionals, sense necessitat de disposar de mà d'obra especialitzada, i que li pot ajudar a incrementar les seves vendes sense costos de producció.
Esperem que valorin aquests productes positivament i puguin satisfer als seus clients amb uns treballs que, sens dubte li aportaran beneficis.


Disseny Web: Jordi Besora